Головна » День народження. Привітання колезі по роботі

Шановний [звертання]!
Щиро й сердечно вітаємо Вас з Днем народження!
Вам, дорогий імениннику, доля дарувала активне, багате і цікаве життя. Притаманний Вам талант організатора помножений та щиру синівську любов до землі, на велике бажання робити людям добро стали запорукою Вашого життєвого успіху. Вам вірять, до Вашої думки прислухаються, у Вас вчаться!
Тож дозвольте у світлий День народження доземно вклонитися натрудженим Вашим літам і побажати Вам міцного здоров’я, щастя, родинного тепла і добробуту!
Нехай і надалі Ваш шлях, буде щедрий добром, багатий успіхами, сонячний батьківським щастям, захоплюючий новими планам і благополучний прихильністю Небес!

Многая, Вам , Літа!


Сердечно вітаємо Вас з Днем народження!

Зичимо міцного здоров’я, міцної команди і міцної родини. Радіємо з того, що маємо честь працювати з Вами і віримо в успіх всіх Ваших благородних починань.
Хай Ваша невичерпна енергія заряджає ще не один потрібний людям проект, а високий професіоналізм і працездатність створять впевнену перспективу процвітання.

Вболіваємо за Ваше сьогодення і переконані в перемогах майбутнього.


У цей святковий світлий день,
Коли настав Ваш ювілей,
Ми щиро Вас вітаємо,
Добра і щастя Вам бажаємо.
Хай обминають Вас тривоги,
Хай Бог дасть щастя на путі,
Хай світла, радісна дорога
Щасливо стелиться в житті!
Тож не старійте і не знайте
в житті ні смутку, ані бід,
У серці молодість плекайте,
Живіть до ста щасливих літ!
Бажаємо світлої радості й сили,
Ласкавої долі, добра і тепла,
Щоб ласку Вам слало небесне світило,
Здоров’я наповнила рідна земля!

Шановна ( )! Прийміть щиросердечні вітання з 40-річчям від дня народження! Ваш професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця внесли вагомий внесок у розвиток органів виконавчої влади, забезпечили повагу серед колег. Ми пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з Вами і досягати разом професійних висот. Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров"я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, а в майюутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років.Живіть довго, в щасті, благополуччі та при доброму здоров"ї!

1 2 »
Листівки
Календар свят 2015